Skip to content
lowres AAD S4ALL 2283
Mobiele surveillance

Alarmopvolging

Ook wel genoemd keyholding of sleutelbeheer.
Bij een alarm gaan wij voor u ter plaatse, we maken een buitencontrole en betreden het pand. Indien wij geen onregelmatigheden aan treffen schakelen wij het systeem weer in en sturen wij u een rapport per mail dat wij zijn geweest. Indien wij wel calamiteiten waarnemen wordt de politie en een door u opgegeven meldadres gebeld. Indien gewenst kunnen wij ook voor afdichting zorg dragen. 

Collectieve surveillance

Bij deze vorm van surveillance komen wij 2 maal per etmaal bij u langs, dit heeft een zeer preventieve werking. Surveillanten letten er niet alleen op dat bij uw woning ramen en deuren nog gesloten zijn maar letten ook op de omgeving, verdacht geparkeerde auto’s met mensen erin, enz. Verder zal bij een eventueel alarm onze man nog sneller dan normaal bij u zijn.

Mobiele surveillance

Na sluitingstijd kunnen wij een brand en sluitronde lopen, enkele uren de werkzaamheden overnemen van uw vaste receptioniste, een externe controle uitvoeren of het systeem voor u uitschakelen en plaats nemen achter de receptie totdat uw vaste receptioniste er is.

Sluitingsbegeleiding

Wij zijn aanwezig 10 minuten voor afsluiten en houden de omgeving in de gaten. Onze mensen blijven in hun voertuig en gaan pas weg nadat het laatste personeelslid de straat uit is.

Bel voor een afspraak: 023 544 44 88 WhatsApp voor een afspraak: 06 50290527