Skip to content

                Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland

Security 4 All is al sinds 1999 sponsor van de stichting SWGN. SWGN staat voor de Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland. De stichting heeft als doel het organiseren van projecten die het geestelijk en maatschappelijk welzijn bevorderen van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Al 20 jaar lang ondersteunt Security 4 All Stichting SWGN met het project ”Maak de droom waar”. Dit project stelt jaarlijks honderden jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in staat om 3 dagen Disneyland Parijs te bezoeken.
Daarnaast doen wij ieder jaar mee met de zogenaamde ‘Sinterklaasactie’. Door middel van de verkoop van een luxe chocolade letter, verpakt in een luxe geschenkverpakking, hoopt SWGN dromen waar te kunnen maken. De opbrengst komt geheel ten goede aan reizen voor gehandicapte kinderen die zelden of nooit op vakantie kunnen gaan.
Security 4 All bestelt ieder jaar deze chocolade letters voor het personeel en voor vrienden en familie. Ook bestellen wij letters die worden uitgedeeld aan kinderen in ziekenhuizen, ouderen en verstandelijke gehandicapten in verschillende instellingen in Nederland.

Heeft u een zakenrelatie met ons en bent u geïnteresseerd geraakt in deze actie? Dan kunt u samen met ons dit goede doel steunen. Bestel via onderstaande knop een chocoladeletter bij Security 4 All, geheel gratis, dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terecht komt!