Skip to content
lowres AAD S4ALL 2283
Veiligheid voor alles en iedereen
Security 4 ALL

Alarmopvolging

Ook wel genoemd keyholding of sleutelbeheer.
Bij een alarm gaan wij voor u ter plaatse, we maken een buitencontrole en betreden het pand. Indien wij geen onregelmatigheden aan treffen schakelen wij het systeem weer in en sturen wij u een rapport per mail. Indien wij wel calamiteiten waarnemen wordt de politie en een door u opgegeven meldadres gebeld. Indien gewenst kunnen wij ook voor afdichting zorg dragen. 

Collectieve surveillance

Bij deze vorm van surveillance komen wij 2 maal per etmaal bij u langs, dit heeft een zeer preventieve werking. Verder zal bij een eventueel alarm onze man nog sneller dan normaal bij u zijn.

Mobiele surveillance

Na sluitingstijd kunnen wij een brand en sluitronde lopen, enkele uren de werkzaamheden overnemen van uw vaste receptioniste, een externe controle uitvoeren of het systeem voor u uitschakelen en plaats nemen achter de receptie tot dat u vaste receptioniste er is.

Sluitingsbegeleiding

Wij zijn aanwezig 10 minuten voor afsluiten en houden de omgeving in de gaten. Onze mensen blijven in hun voertuig en gaan pas weg nadat het laatste personeelslid de straat uit is.

head

Vakantiesurveillance

Tijdens uw vakantie kunt u ons inhuren om uw post binnen te leggen en de planten water geven. Verder zullen wij uw woning extra in de gaten houden.

Om onze kwaliteit te blijven garanderen verrichten wij deze dienstverlening alleen in de volgende plaatsen:

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Overveen, Santpoort- Noord, Spaarndam, Spaarnwoude, Velsen Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg.

Wilt u meer informatie over onze surveillance? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor een afspraak: 023 544 44 88 WhatsApp voor een afspraak:06 50290527